Recent Press Releases

 

Ricoh kondigt firmware-updates voor functie-uitbreiding van de G700 en G700SE aan

16 juni 2011—TOKIO, Japan—Ricoh Co., Ltd. (voorzitter en CEO Shiro Kondo) maakte vandaag bekend dat het bedrijf de bijgewerkte firmware voor de G700 en G700SE digitale camera's zal uitbrengen op 17 juni 2011.

Op basis van de vele opmerkingen en suggesties die door eindgebruikers werden gestuurd, werd de firmware voor de bestaande G700 en G700SE camera's bijgewerkt met nieuwe functies en menu's die de gebruikersvriendelijkheid en de productiviteit verhogen, niet alleen in de bouw en techniek maar ook in een brede waaier aan andere businesstoepassingen.

Het water- en stofbestendige ontwerp van de G700 levert betrouwbare prestaties in moeilijke omstandigheden voor diverse toepassingen, van hulpverlening bij rampen over medische of productomgevingen die reiniging en sterilisatie vereisen, tot bouw en techniek. De G700SE heeft hetzelfde water- en stofbestendige ontwerp als zijn kleine broer maar biedt standaard ook draadloze LAN en Bluetooth® aan voor draadloze gegevenstransfer en ondersteunt optionele GPS-toestellen en barcodelezers.

Handleidingen voor de bijgewerkte firmware en functies kunnen gratis worden gedownload vanop de Ricoh website.

1. Firmware voor alle camera's in de G700 reeks

< Functie-uitbreiding >

 1. Zoomweergave beschikbaar bij beeldmemo's
  • Beelden die zijn opgeslagen in cameramemo's kunnen nu ook worden bekeken met zoomweergave, inclusief scrollen, waardoor elk gedeelte van elke foto in detail kan worden bekeken.
 2. Cameramemo aan/uit
  • Cameramemo's kunnen worden uitgeschakeld, zelfs wanneer een memolijst naar de camera werd geüpload; de camera kan daardoor niet alleen worden gebruikt voor on-site fotografie maar ook in toepassingen waarbij memo's niet vereist zijn.
 3. Nieuwe CALS fotokwaliteitopties
  • 12M 4: 3F, 12M 4: 3N en 10M 3: 2 F opties werden toegevoegd tot het CALS Pic Quality (CALS Fotokwaliteit)-menu.
 4. Nieuw matrix-barcodetype
  • De camera's van model G700 ondersteunen nu Aztec-barcodes.

2. Firmware voor de G700SE

< Functie-uitbreiding >

 1. Kompasselectie
  • Wanneer zowel GPS-toestellen met GP-1 als met Bluetooth® zijn aangesloten, kunt u nu het gebruikte toestel kiezen om de kompasrichting te leveren.
 2. Afwijking
  • U kunt nu kiezen of de kompasgegevens van de optionele met GP-1 en Bluetooth® uitgeruste GPS-eenheden zijn gecorrigeerd voor magnetische afwijking.
 3. Weergave van GPS-gegevens tijdens filmopname
  • GPS-gegevens worden nu weergegeven tijdens filmopname.
 4. Kompasrichtingen uitgedrukt in graden
  • Een Degrees (Graden)-optie werd toegevoegd aan de Compass Heading (Kompasrichting) in het uitgebreide instellingenmenu.

Page Top

Select Your Language

Jump to Digital Camera top of the selected language.